SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki öğretmenlere yönelik seminerler hazırlanıyor

Bu haber 22 Eylül 2021 - 23:40 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçede görev yapan tüm öğretmenlere yönelik Mesleki Gelişim Programları hazırlıyor.

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından organize edilen seminerlerin çoğu çevrim içi yapılacağı gibi bazı seminerler salgın tedbirleri kapsamında yüz yüze gerçekleştirilecek.

ÖĞRETMENLERE ELEKTRONİK FORM GÖNDERİLDİ

ÖĞRETMENLERİN talep ettikleri alanlarda seminer almaları için hazırlanan bir talep formu ilçede görev yapan tüm öğretmenlere ulaştırıldı. Hazırlanan elektronik formla ögretmenlerin istekleri alınarak en fazla talep edilen konularda seminer programları düzenlenecek.

EDİNİLEN bilgiye göre öğretmenlerin çoğu en fazla e-Twinning ve Erasmus+ gibi uluslararası projeler konusunda seminer almak istiyorlar. Bunların dışında, STEM, kodlama, Web2 araçları, eğitimde yeni öğretim teknikleri gibi başlıklar da ilgi duyulan konularda arasında.

ÖĞRETMEN Mesleki Gelişim programlarının önümüzdeki ay itibariyle başlaması planlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.