SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki Ödemişliler, iftarda bir araya geldi

Bu haber 18 Nisan 2023 - 6:45 'de eklendi.

Ödemiş Kiraz ve Beydağlılar Derneği, Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon’da bir iftar yemeği organize etti. Derneğin davetine ilçede faaliyet gösteren siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş da katılım sağladı

ÖDEMİŞ Kiraz ve Beydağlılar Derneği Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon’da bir iftar yemeği organize etti. Derneğin davetine ilçede faaliyet gösteren siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş da katılım sağladı. Bu yıl beşincisi düzenlenen iftar davetinde bir konuşma yapan Dernek başkanı Zeki Salkım, “Değerli siyasi parti temsilcilerimiz, değerli sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, ilçemizin güzide basın mensupları ve değerli misafirlerimiz Ödemiş, Beydağ ve Kirazlılar Derneğimizin 5. Geleneksel İftar Sofrasına hepiniz hoş geldiniz. Allah hepimizin tuttuğu oruçları ve soframızın kurulmasında pay sahibi olan hemşerilerimizin hayırlarını kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.