SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki mezarlık sorunu büyüyor!

Bu haber 31 Ocak 2022 - 23:54 'de eklendi.

Torbalı’da bir türlü aşılamayan mezarlık sorunu büyümeye devam ediyor. Şimdi de Gaziemir’de yer bulamayan vatandaşların cenazelerini Pamukyazı’ya getirdikleri ortaya çıktı.

GAZİEMİR’DE mezarlıkların dolduğunu açıklayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, vefat eden vatandaşlarının Torbalı-Pamukyazı Mezarlığı’na defnedildiğini itiraf etti.

GAZİEMİR Belediye Başkanı Halil Arda, ilçedeki mezarlıkların dolduğunu vefat eden Gaziemirli vatandaşların 54 kilometre uzaklıktaki Torbalı Pamukyazı Mezarlığı’na defnedildiğini belirterek, “Bu durum vatandaşlarımız için önemli bir sıkıntı yaratıyor. Sarnıç’ta yıllar önce yanan ve orman vasfını kaybetmiş alanın mezarlığa çevrilmesi talebi alanın ‘ağaçlandırma sahası’ olduğu gerekçesiyle Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmadı. Buna karşın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aliağa Şakran bölgesinde imar planlarında ağaçlandırılacak alan olarak kayıtlı 102 hektarlık parsel imar değişikliği ile birlikte sanayi yapılaşmasına açılacak. Bu çifte standart kabul edilemez” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.