SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki metruk binalar ne olacak?

Bu haber 05 Şubat 2022 - 21:37 'de eklendi.

Ege Bölgesi’nde her yıl çeşitli dönemlerde beklenmedik anlarda meydana gelen ve Torbalı’yı da yakından ilgilendiren depremler, ilçe halkına korku dolu anlar yaşatıyor.

İZMİR’DE yüzyılın en yıkıcı depremi olarak gösterilen 1928 Torbalı depremi de sık sık gündeme geliyor. Aradan geçen 92 yılda Torbalı’da can kaybına sebebiyet veren herhangi bir deprem yaşanmazken Manisa’da meydana gelen depremlerin hissedildiği ilçede metruk binalar tehlike saçıyor.

İLÇEDE hissedilen depremler kimsenin yaşamadığı boş yapılara büyük zarar verdi. İşlek cadde ve sokaklarda depreme dayanıksız, atıl durumdaki metruk yapılar ise olası bir faciaya davetiye çıkartıyor. Yapıların deprem ile ya da kendiliğinden yıkılarak kazalara sebebiyet vermesi endişesi herkesi tedirgin ediyor. Bu tip yapıların akıbeti herkes tarafından merak ediliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.