SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki marketlerde gıda denetimi yapıldı

Bu haber 30 Temmuz 2022 - 20:57 'de eklendi.

Torbalı’da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri tarafından ilçede bulunan marketlerde gıda denetimi yapıldı.

İLÇE Tarım ve Orman Müdürü Gükhan Aktaş, marketlerde yapılan gıda kontrollerinin devam ettiğini belirtti. Aktaş, “İlçemizde faaliyet gösteren tüm gıda işletmelerinin riske dayalı denetim ve kontrolleri, bakanlık talimatı gereği gerçekleşmekte olup, işletmelerin risk esasına dayalı denetim sıklıklarının belirlenmesi prosedürüne göre planlanmaktadır. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemizde gıda denetimleri aralıksız yapılmaktadır.

İLÇE Müdürlüğü olarak gıda güvenilirliği, toplum sağlığı ve tüketici menfaatlerini korumaya dönük çalışmalarımız bundan sonra da aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir. Gıda denetim ekiplerimiz 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadırlar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.