SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki kavşaklar inceleme altında!

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 20:30 'de eklendi.

Toplamda 50 bin civarında aracın bulunduğu 201 bin nüfusa sahip olan Torbalı’da, kavşak kazalarında elde edilen çarpıcı verilerin ardından harekete geçen Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, ilçede sık sık ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarına ev sahipliği yapan kavşaklara müdahale ediyor.

İLÇE Emniyet Müdürlüğü’nün kör nokta diye tabir ettiği kavşaklara bir bir müdahale etmeye başladı. İzmir-Aydın Karayolu üzerinde bulunan Fidanlık Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasıyla birlikte müdahale serüveni, Torbalı-Bayındır Karayolu’na sıçramış ve Torbalı ile Bayındır arasındaki 19 kilometrelik yol duble olmuştu. Ayrıca Merinos Kavşağı’na, Torbalı Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün girişimleriyle trafik sinyalizasyon sistemi kurulmuştu.

TRAFİK kazalarının sürekli yaşanması karşısında kolluk kuvvetlerinin geceli gündüzlü kontrol gerçekleştirdiği kavşakta kurulan sinyalizasyon sistemi, polis ve jandarmaya derin nefes aldırırken, sürücüler sistemin kısa sürede uygulanmaya başlamasıyla birlikte geçişlerini kontrollü olarak gerçekleştirmeye devam ediyor

İLÇEDE en fazla trafik kazalarının yaşandığı bölgeler arasında Merinos Kavşağı’nın ilk sıralarda bulunduğunu açıklanırken Fidanlık Kavşağı’nın ardından Merinos Kavşağı’nın da kontrollü noktaya dönüştüğünü ifade edildi. Yapılan açıklamada, “Artan araç sayısına bağlı olarak, günün özellikle belirli saatlerinde belirli güzergahlarda ciddi araç yoğunluğu yaşanıyor. Merinos Kavşağı da, bu noktalar arasında ilk sırada yer alıyor. Ek tedbirlerin uygulamaya konulması aslında bir nevi zorunluluk. Torbalı’da ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını minimum seviyelere düşürmek için işi ince eleyip sıkı dokuyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.