SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki kan donduran cinayeti Facebook paylaşımı aydınlattı!

Bu haber 11 Temmuz 2021 - 20:40 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde Kamuran Güney (60) tarlasında başından tüfekle vurularak öldürülmüştü. Ekipler sır ölümü Facebook paylaşımından yola çıkarak aydınlattı.

SAİT K. 7 Temmuz’daki paylaşımında, “Nazan Hançer bu tehdit mesajını gönderdikten bir süre sonra ne gariptir ki Kamuran Güney tarlasında ölü olarak bulunuyor” diye yazdı. Sait K. cinayeti Nazan Hançer işlemiş gibi gösterdi. Facebook paylaşımında konumunu İstanbul olarak gösteren Sait K. Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, diğer şüpheli T.Y. ise Kemalpaşa’da yakalandı. Adliyeye sevk edilen Sait K. ile T.Y. tutuklandı.

İZMİR’İN Torbalı ilçesinde 5 Temmuz’da tarlasına giden 60 yaşındaki çiftçi Kamuran Güney, başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri faili meçhul cinayeti aydınlatmak için yaptığı çalışmada Facebook paylaşımlarından cinayeti çözdü.

KAMURAN Güney’in ölü bulunmasının ardından ifadesine başvurulan Güney’in eşi Gülay Güney, eşinin borçlu olduğu tefeciler tarafından tehdit edildiğini ileri sürmüştü. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri faili meçhul cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİLERDEN Sait K. Facebook hesabından 7 Temmuz’daki paylaşımında, “Nazan Hançer bu tehdit mesajını gönderdikten bir süre sonra ne gariptir ki Kamuran Güney tarlasında ölü olarak bulunuyor” diye yazdı.

NAZAN Hançer’in işlemiş gibi gösterdi. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen zanlılardan Sait K, Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, T.Y ise İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Mahallesi’nde saklandıkları adreslere düzenlenen operasyonla yakalandı.

ZANLILARIN olayda kullandıkları av tüfeği ise Torbalı ilçesindeki Karakızlar Mahallesi gölet mevkisinde toprağa gömülmüş halde bulundu. Adliyeye sevk edilen zanlılar, hakimlikçe tutuklandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.