SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki işlek caddelerde trafik sorunu zirve yaptı

Bu haber 14 Mart 2023 - 22:19 'de eklendi.

 Kısa zaman aralıklarıyla seferlerine çıkan ESHOT’lar sebebiyle Kazımdirik Caddesi’nde günün belirli saatlerinde konvoy oluşurken, trafik durma noktasına geliyor

TORBALI’DAKİ araç sayısının artmasıyla ilçe merkezindeki dar sokak ve caddelerde trafik yoğunluğu oluyor. Trafik polisleri trafiğin tıkanmasının önüne geçmek amacıyla sürücülerin araçlarını yanlış yerlere park etmesini önleyerek, denetimler yapıyor. Yanlış yere araç park etme gibi trafik tıkanmaları gibi sorunlar ilçede çözülme noktasına gelirken, son haftalarda trafiği kilitleyen başka bir sıkıntı patlak verdi.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin son UKOME kararlarıyla ilçedeki köylere ve İzmir’e ulaşım sağlayan ESHOT, şehir merkezinden geçmeye başladı. Belirli aralıklarla belirli güzergahlarda seferlerine çıkan otobüsler, Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi başta olmak üzere pek çok noktada trafiği felç ediyor.

İLÇEDE araç kullanmak çileye dönerken, ilçe sakinleri son günlerde araçları ile Ertuğrul Mahallesine gelmeye endişe eder duruma geldi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.