SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki ilk ve tek kız isteme ve nişan salonu: Şato Event

Bu haber 07 Şubat 2024 - 3:29 'de eklendi.

‘Yasemin İçel Organizasyon’un sahibi Yasemin İçel ve eşi Şerif Ali İçel tarafından Muratbey’e davet salonu ve parti evi açıldı. Muratbey Mahallesi’nin hızla gelişen bölgesi olan 3522 Sokak üzerinde kapılarını açan Şato Event Cafe, Davet Salonu ve Parti Evi bölgeye hareketlilik ve canlılık getirecek.

200 METREKARE büyüklüğe sahip olan 130 kişi kapasiteli işletmede söz, nişan, kız isteme, doğum günü, grup toplantıları, bekarlığa veda partileri ve kına geceleri yapılabilecek. Toplu organizasyonların tamamına uygun olan Şato Event Cafe, Davet Salonu ve Parti Evi’nde ayrıca çocuk oyun alanı da bulunuyor. Aileler cafede dinlenirken, çocukları ise kum havuzu ve çeşitli oyun gruplarında keyifli vakit geçirebilecek.

‘MÜŞTERİLERİMDEN GELEN TALEP ÜZERİNE KARAR VERDİK’

İŞLETMECİLERDEN Yasemin İçel, “Ben uzun zamandır organizasyon işleriyle uğraşıyorum. Müşterilerden organizasyonlarını yağabilecekleri yer talebi son aylarda oldukça sık almaya başladım. Bende onların bu taleplerine cevap verebilmek için, Muratbey Mahallesi’nin hızla gelişen bir bölgesine son derece şık, elit ve modern bir mekan açtık. Fiyatlarımız da bir o kadar her keseye uygun düzeyde… Otopark sorunumuz da kesinlikle yok” dedi.

TORBALI’DAKİ İLK VE TEK KIZ İSTEME VE NİŞAN SALONU

MEKAN ayrıca Torbalı’daki ilk ve tek kız isteme ve nişan salonu olarak da ön plana çıkıyor. Sakin ve elit bir mekan arayanların adresi olacak olan Şato Event, toplu organizasyonların da merkezi olacak gibi görünüyor. Şato Event İrtibat: 0 554 870 61 18

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.