SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki iki okuldan 55 ünite kan bağışı yapıldı

Bu haber 15 Ocak 2022 - 21:42 'de eklendi.

Kızılay ve İzmir Valiliği arasında imzalanan protokol kapsamında okullarda Kan Bağışı Kampanyaları düzenleniyor. Torbalı’da iki okulda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında 55 ünite kan bağışı yapıldı.

ÖNCEKİ gün Torbalı Kazımpaşa Ortaokulu ve Şehit Teğmen Serdar Genç Ortaokulda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyalarında çok sayıda eğitim yöneticisi ve öğretmen kan bağışında bulundu.

KAMPANYA BÜYÜYOR

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Ramazan Öney kampanyanın açılışını yaptı. Kan bağışında bulunan Öney, kampanyanın tüm okullarda yapılacağı müjdesini verdi. Tüm eğitim camiasını kan bağışında bulunmaya çağıran Öney, halen binlerce insanın hayata tutunması için kan beklediğini ve bunun toplumsal bir görev olduğunu belirtti.

BİR gün herkesin kan ihtiyacı olabileceğini ifade eden Öney, hayatı paylaşan insanların yardımlaşma ve bağış yapma gibi erdemleri diri tutmalarının önemine işaret etti.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sağlığı birimi sorumlusu Gülbahar Uysal ve İş Güvenliği Uzmanı Selin Kızıltuğ’un da kan bağışında bulundukları kampanyaya Kazımpaşa Ortaokulu Müdürü Erkan Bilik, Şehit Teğmen Serdar Genç Ortaokulu Müdürü Veli Özçoban, çok sayıda öğretmen ve öğrenci velisi kan bağışında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.