SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki hayalet köy!

Bu haber 07 Ekim 2022 - 9:46 'de eklendi.

Kaplancık Mahallesi’nde vatandaşlar yeterince hizmet görememekten rahatsız. Telefon, internet ve ulaşım sorununu iliklerine kadar yaşayan Kaplancıklılar 2 yıldan bu yana mahalleye internet ve telefon bağlatamadıklarını söyledi

TORBALI’NIN en geniş tarım alanlarının bulunduğu bölgelerden olan Kaplancık Mahallesi’nin sorunları bitmek bilmiyor. Geniş tarım arazileri ve yetiştirdiği tarım ürünleriyle tarım ticaretinin kalbi olarak nitelendirilen Kaplancık Mahallesi’nde vatandaşlar yeterince hizmet görememekten rahatsız. Telefon, internet ve ulaşım sorununu iliklerine kadar yaşayan Kaplancıklılar 2 yıldan bu yana mahalleye internet bağlatamadıklarını söyledi.

UZUN zamandan bu yana taşımanın da olmadığı köye ne ESHOT ne de köy dolmuşları gidiyor. Sorunlarıyla büyüyen mahallede telefonda da sıkıntı yaşanıyor. Öte yandan mahallede yaşayan vatandaşlar otostop çekmekten bıktıklarını yetkililerin mahalleye bir an önce otobüs veya dolmuş hizmeti başlatması gerektiğini söyledi.

TORBALI’NIN en batı noktasında yer alan Kaplancık Köyü, ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta. 90 haneye sahip ve 400’e yakın nüfusun ikamet ettiği bu mahallede, vatandaşlar yıllardır sıkıntılar içinde yaşıyor. Kurulduğu ilk yıllarda at arabaları ile ilçe merkezine gelen vatandaşlar, şimdilerde komşularının araçlarıyla ya da otostopla ulaşım sorununu aşmaya çalışıyorlar. Zaman zaman traktörle bile ilçeye gelmek zorunda kalan köylülerin bir diğer sorunu da internet ve telefon hizmetinden yararlanamamaları.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.