SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki Fahran Kasap’ta büyük indirim

Bu haber 25 Mart 2021 - 12:48 'de eklendi.

TORBALI’DA uzun yıllardır kasaplık yapan ve 5 yıldır da kapalı pazaryerinde Fahran Kasap’ı işleten Ali Fahran, pandemi şartlarına ve yükselen fiyatlara inat büyük indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda, piyasanın ortalama fiyatlarının 10 TL altına satış yapan Fahran, ayrıca Cuma gününe özel 15TL’ye varan indirimler uyguluyor. Deneyimli kasap Ali Fahran, “Koronavirüs nedeniyle her şeyin fiyatına zam geldi, biz de halka destek vermek, onların alım güçlerine göre fiyat belirleyerek büyük indirim kampanyası başlattı. İşletmemizde haftanın her günü indirimler mevcut, buna ek olarak Cuma günü ise daha fazla indirim uyguluyoruz” şeklinde konuştu.

‘CUMA GÜNLERİ TÜM ÜRÜNLERİN FİYATI 50 TL

“DANA etinde sınıflandırma yapmıyorum” diye sözlerini sürdüren Fahran, “Her yerde dana kuşbaşı 65 TL, dana kıyma 65 TL, dana parça 65 TL, dana kontrfile 85 TL, dana bonfile 90 TL, dana antrikot 90 TL, bizde ise ne alırsanız 55 TL… Cuma günlerine özel bu saydıklarımın hepsinin fiyatı sadece 50 TL’dir. Tabi ki sadece dana eti değil, tüm sakatat ürünleri, oğlak eti, koyun eti, çepiç eti, tavuk ve tavuk çeşitleriyle, sucuk dahil tüm ürünlerimizde kampanya vardır. Tüm dostlarımıza saygılar sevgiler. Allah’ın selameti üzerinize olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Mehmet yıldıray erbay6 Temmuz 2021 / 22:03Cevapla

Oglak kecı etı varmı kg kac para