SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki et sevenlere bayram ettirdi

Bu haber 23 Eylül 2022 - 0:33 'de eklendi.

Geçtiğimiz Haziran ayında Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerindeki İZSU karşısında hizmete açılan Canboz Kasap & Şarküteri, et sevenlere bayram ettirdi. ‘Çiftlikten halka, toptan fiyatına perakende satış’ sloganıyla yola çıkan işletme, fiyatlarıyla fark yarattı

‘ÇİFTLİKTEN halka, toptan fiyatına perakende satış’ sloganıyla yola çıkan, kendi çiftliklerinde doğal ortamda yetiştirilip kesilen hayvanları, aracısız-komisyonsuz bir şekilde tüketici ile buluşturmaya başlayan Bazo Kardaş, fiyatlarıyla fark yarattı.

DAR GELİRLİNİN UMUDU OLDU

ET ürünlerinin yanı sıra, peynir, zeytin, bal, yağ ve benzeri tüm şarküteri ürünlerinin satıldığı işletme, aynı zamanda tanzim satış görevi üstlenerek dar gelirlinin umudu oldu.

HAFTANIN HER GÜNÜ HALK GÜNÜ

İLÇE sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Canboz Kasap & Şarküteri, haftanın her gününü halk günü olarak belirledi. ‘Bir gün değil her gün halk günü’ sloganıyla ilçe sakinlerini bekleyen işletme, birçok et çeşidinde indirimler başlattı.

ET SEVENLERE BAYRAM ETTİRDİĞİ ADRES

‘ÇİFTLİKTEN halka’ sloganıyla hizmet vermeye devam eden Canboz Kasap & Şarküteri’nin sahibi Bazo Kardaş, “Biz verdiğimiz sözde durduk. Bir gün değil her gün halk günü yaptık. Herkes yiyebilsin diye fiyatlarımızı daima uygun olacak. Kendi yetiştirdiğimiz ürünleri et tanzim satış noktası kurarak aracısız, komisyonsuz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Hijyen, kalite ve uygun fiyatın birleştiği işletmemize herkesi bekleriz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.