SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki erkeklerin tek ‘ayak bakım merkezi’ büyük ilgi görüyor

Bu haber 23 Şubat 2021 - 0:30 'de eklendi.

Kısa süre önce açılan Torbalı’nın ilk ayak bakım merkezi büyük ilgi görüyor. Tepeköy Mahallesi’nde hizmet veren firma, nasır ve tırnak batmalarından muzdarip vatandaşlara, tırnaklarını çektirmeye gerek kalmadan uygulanan sistemle normal hayatlarına devam etmelerini sağlıyor.

MADAM Ess Beautyman’da erkeklerde manikür-pedikür, batık nasır temizliği yapılıyor. Randevu sistemiyle çalışan salon, erkekler için özel olarak tasarlandı.

“BAKIMLI el ve ayaklar sadece kadınlar için olmamalı” prensibiyle yola çıkan Elif Denizoğlu ile Didem Atik, Torbalı’da bir ilki gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Salonda tüm kullanılan ürün ve malzemenin kişiye özel olduğunu anlatan Didem Atik, açtıkları kısa sürede büyük ilgi gördüklerini anlattı.

EŞİNİN batık nasır sorunun olduğunu ve çözüm için Torbalı’da gidecek bir yer bulunmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Elif Denizoğlu, ilçe dışında bu problemi sonuçlandırdıktan sonra Torbalı’da da bu rahatsızlıktan da birçok kişinin muzdarip olduğunu öğrendiklerini aktardı.

SONRASINDA yer ve mekânı ayarladıktan sonra bu konuda uzman isimlerden eğitim de aldıklarını da ifade etti.

DENİZOĞLU, genelde kadınların bakımlarına özen gösterdiği bilinse de bakımlı erkeklerin de çoğaldığını kaydetti. “Erkeklere böyle bir imkan sağlayarak kendilerine bakmalarını sağladık. Bu tür iş yerleri açılmasa erkeklerin kendine bakma imkanı olabilir mi? Olmaz. Evinde kişisel bakımını yapabilir mi. Hayır” dedi.

DİDEM Atik, erkeklere kendisini özel hissettirmenin önemli olduğunu vurgulayarak, “Torbalı’da böyle bir hizmet hayal edilemez bir hizmetti. Sadece özel kişiler kendini özel hissetmesin, herkes kendini özel hissetsin mantığı ile düşündük” şeklinde konuştu.

RANDEVU İÇİN 

Elif Denizoğlu: 0507 090 89 91

Didem Atik: 0552 943 85 27

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.