SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki eğitimde projeler konuşulacak

Bu haber 29 Mart 2021 - 10:16 'de eklendi.

Eğitimde öğrenci merkezli etkinlikler ve projelerin konuşulacağı bir döneme giriyoruz.

YAKLAŞIK 45bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Torbalı ilçesinde resmi ve özel 150 kurumla büyük bir güç oluşturulduğunu belirten Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, küresel salgına rağmen önümüzdeki dönemin projelerin ve renkli etkinliklerin konuşulacağı bir dönem olacağını ifade etti.

MİLLİ Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonuna uygun hareket ettiklerini belirten Tosun, bakanlıkça ülke genelinde uygulanan tüm projeleri yakından takip ederek uyguladıklarını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan bir birinden kaliteli online eğitim seminerlerini de takip ettiklerini, bunlarla yetinmeyip İlçe bazında arge çalışmaları yaparak çeşitli proje, yarışma ve aktiviteler ürettiklerini belirtti.

TEDBİRLER ALARAK YOLA DEVAM

ÖZELLİKLE okullarımız ve sayısı hiç de az olmayan çok çalışkan öğretmenlerin yaptıkları e-Twinning projelerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “öğretmenlerimiz ülkemizin dört bir yanından öğretmenlerle iletişim kurarak e-Twinning projeleri yapıyorlar. Bunun da ötesine geçerek Avrupa’daki öğretmenlerle iletişim kurarak projelerine güç katıyorlar. Bunlar öğrencilerimiz için harika çalışmalar. Velilerimizin de büyük teveccühü oluşuyor. Tabii salgın döneminde bu tür çalışmalar bizi etkiliyor ve duygulandırıyor” şeklinde konuştu.

İKİNCİ dönem için hazırlıkların devam ettiğini belirten Tosun, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullarımızda yürütülen çalışmalara destek olarak özel büro birimimizle beraber hazırlıklar yapıyoruz. Matematik olimpiyatlarımız olacak, şiir yarışmamız olacak, ayrıca bir de resim ve tasarım turnuvası hazırlıyoruz. Diğer taraftan bir okulumuzun TÜBİTAK 4007 başarısı olmuştu, bu etkinliğe de destek olacağız. İkinci dönem salgına karşı tüm tedbirleri alarak projelerin ve etkinliklerin konuşulacağı bir dönem olacak inşallah” dedi.

TORBALI ilçesinde son günlerde okullardan ve öğrencilerden gelen başarı haberlerinden dolayı da mutluluk duyduğunu söyleyen Tosun, salgın süresince yaşanan sıkıntıların ardından bu tür haberlerin gelmesinin biraz da olsa morallerin düzelmesini sağladığını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.