SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Faturalarınızı kontrol edin!

Bu haber 21 Kasım 2022 - 2:06 'de eklendi.

Yapılan zamlarla birlikte yüksek gelen faturaların dışında su sayaçlarını okuyan İZSU ekiplerinin rakamları yanlış okuması durumunda  vatandaşlar kullanmadıkları suyun parasını ödüyor.

İZMİR’DE son dönemde suya üst üste zam yapıldı. Son yapılan zam doğrultusunda konutlarda bir hayli yükseldi. Su kullanımına yapılan zamlardan su faturalarında artışa neden oldu. Özellikle iş yerinde su kullanımının fazla olduğu sektörler zamdan olumsuz etkilendi.

TORBALI’DA yaşayan bir vatandaş, bu ay gelen su faturasındaki rakama anlam veremedi. Her ay gelen su faturalarının kat ve kat üstünde gelen faturada problem olabileceğini düşünen vatandaş, fatura üzerindeki iletişim numarasını aradı. Gelen ihbar doğrultusunda işletmeye gelen ekipler su saatini kontrol etti. Su saatinde herhangi bir sorun olmadığı anlaşıldı. İZSU çalışanların su saatinin üzerindeki rakamların faturaya yanlış işlendiğini fark ederek 537 liralık su faturasını iptal ederek yeniden fatura kesti.

YENİ kesilen fatura da borcunun 177 lira olduğunu gören  Murat Kasapoğlu, “Her ay ortalama 150-200 lira su faturası geliyordu. Geçen aylara göre daha fazla su kullanımı yapmama rağmen 537 faturayı görünce şaşırdım. Hemen ekipleri arayarak durumu bildirdim. İşin peşine düşmeseydim o faturayı ödemek zorunda kalacaktım. Su faturalarında büyük değişiklikler görenler durumu takip etsin” diyerek vatandaşlara tavsiyede bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.