SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki dernekten CHP İl Başkanı’na ziyaret

Bu haber 23 Şubat 2023 - 1:05 'de eklendi.

Torbalı’nın en aktif derneklerin arasında yer alan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu makamında ziyaret etti

TORBALI’DA gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar ile adından söz ettiren Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sahada aktif çalışmalarına devam ediyor. Özellikle dernekte bulunan şehit yakınları  ve gaziler için birbirinden önemli projeler gerçekleştiren dernek protokol ziyaretlerine de devam ediyor.

TORBALI Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı  Ersin Taştan ve dernek üyeleri bu kapsamda geçtiğimiz ay Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı olarak atanan Şenol Aslanoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

GÜNDEME dair konuların görüşüldüğü ziyaret sonrası Aslanoğlu “Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Ersin Taştan ve yönetimi ile bir araya geldik. İl Başkanlığımıza yaptıkları ziyaret için kendilerine teşekkür ederim. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ruhları şad olsun” paylaşımında bulundu.

ÖTE yandan Dernek Başkanı Taştan, misafirperverliğinden ötürü Aslanoğlu’na teşekkür ederek, derneklerine davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.