SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki cinayete 2 tutuklama

Bu haber 10 Temmuz 2021 - 16:14 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde Kamuran Güney’in (60) tarlasında başından tüfekle vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili 1’i kadın 3 kişi gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLERDEN Güney’in 30 yıllık arkadaşı olduğu belirtilen Sait Kabak (60) ile Tamer Yiğit tutuklandı. Torbalı’da pazartesi günü sabah saatlerinde evli ve 1 çocuk babası çiftçi Kamuran Güney, tarlasına gitti. Güney eve dönmeyip aramalara da cevap vermeyince yakınları saat 15.00 sıralarında tarlaya gitti. Güney, tarlada kanlar içinde bulundu. Yakınlarının çağırdığı sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, başından av tüfeğiyle vurulan Kamuran Güney’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

ÖZEL EKİP ÇÖZDÜ

TORBALI İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan özel ekip, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerden tespit edilen bir otomobildeki kişilerin gün içinde Kamuran Güney ile köy kahvesinde buluştuğu belirlendi. Ekipler, ilk olarak Tamer Yiğit’i Kemalpaşa’nın Bağyurdu Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Güney’in 30 yıllık arkadaşı olduğu belirtilen Sait Kabak da Aydın’da jandarma ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili N.H. adındaki kadın da ekiplerce gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü.Tamer Yiğit’in itirafı sonrası cinayet silahı, gömüldüğü Torbalı’ya bağlı Karakızlar Mahallesi’ndeki göletin kenarında bulundu. Yiğit’in ifadesinde cinayeti Sait Kabak’ın işlediğini söyledi.Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Yiğit ile Sait Kabak tutuklandı, N.H. ise serbest bırakıldı.

CİNAYETİN ARDINDAN SOSYAL MEDYADAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

ŞÜPHELİLERDEN Sait Kabak’ın, olayın ardından sosyal medya hesabından, “Abi gibi sevdiğim 30 yıllık dostum Kamuran Güney’in hayatını kaybettiğini öğrendim. Merhuma Allah rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin” ifadelerinin yer aldığı mesajı paylaştığı görüldü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.