SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki bu mekan, hem bayanlara hem erkeklere güzellik hizmeti verecek

Bu haber 08 Nisan 2021 - 0:08 'de eklendi.

TORBALI’NIN en geniş kapsamlı güzellik merkezi Epilasia, Uğur Mumcu Bulvarı (SGK karşısı) üzerinde hizmete girdi. Resmi açılışını bugün yapacak olan mekan, hem bayanlara hem de erkeklere güzellik hizmeti verecek. İlçe tarihinde ilk defa uygulanan sistemde, bay – bayan konsepti bir arada olacak ve tüm güzellik hizmetleri verilecek. Bay ve bayan salonlarının ayrı olduğunu söyleyen işletmeci Cüneyt Çetin, çiftlere özel yüzde 10 indirim uyguladıklarının altını çizdi. Erkek bölümünde ise, Fernando Muslera, Aydın Yılmaz, Okan Kurt, Albert Riera, Niyazi Başaran gibi birçok ünlü ismin saç tasarımcısı olan Tatar Osman salonda hizmet verecek. Ayrıca, çocuklu aileler için hazırlanan bölümde, minik yavrularınız da işlem sırasında keyifli vakit geçirebilecek.

SAYISIZ İŞLEM YAPILIYOR

EPİLASİA Güzellik Merkezinde erkekler için berber hizmeti, manikür-pedikür, batık tırnak tedavisi, cilt bakımı, buz lazer opilasyon, prens odası (çocuklara özel tıraş odası) işlemleri uygulanacak. Salonun ikinci katı ise sadece bayanlara özel… Bu kattaki işlemler arasında lazer epilasyon, iğneli epilasyon, cilt bakımı, depilasyon (sir), dermapen, kalıcı makyaj, ölçülü kaş alımı, kirpik lifting, karbon peeling, ipek kirpik, kalıcı oje, manikür-pedikür, protez tırnak, çatlak tedavisi, G5 (selülit tedavisi), pasif jimnastik, iğnesiz mezoterapi yer alıyor.

BU MEKAN TORBALI İÇİN BİR ŞANS

TORBALI’DA açılan bu mekanın hem bayanlar hem de erkekler için büyük şans olduğunu aktaran Cüneyt Çetin, “Torbalı’da bu kadar geniş kapsamlı, hem bayan hem de erkek üzerine güzellik hizmeti veren başka bir işletme bulunmuyor. Bünyemizde görev yapan personellerimiz alanlarının en iyisi ve tecrübelisi… Torbalı, gün geçtikçe büyüyor ve hızla gelişiyor. Bununla birlikte ihtiyaçları da artıyor. Bizim hizmet verdiğimiz sektör ilçenin en büyük ihtiyaçlarından birisiydi. Perşembe günü yapılacak olan açılışımıza tüm vatandaşlarımızı bekleriz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.