SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki bir inşaatta erkek cesedi bulundu

Bu haber 09 Kasım 2020 - 15:40 'de eklendi.

Torbalı’da bu sabah bir inşaatın 3.katında bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.

EDİNİLEN bilgilere göre Tepeköy Mahallesi’nde bulunan bir inşaatın çalışanları, bir erkek cesedi buldu. Polis ekiplerine haber verilmesiyle beraber olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Ekipler yaptıkları inceleme sonucunda bulunan şahsın ölmüş olduğunu tespit ettiler. Üzerinde kimlik çıkmayan ceset, detaylı inceleme için otopsiye gönderildi.

KONUYLA ilgili detaylı bir soruşturma başlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bulunan cesedin Helvacı Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Karabulut olduğunu belirlediler. 40 yaşlarındaki Karabulut’un cezaevinde yattığı ve pandemi nedeniyle dışarı çıktığı öğrenildi.

KARABULUT’UN kullandığı uyuşturucu madde nedeniyle hayatını kaybetmiş olması ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin ölüm sebebi, yapılacak olan detaylı otopsi ile netlik kazanacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.