SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki 3 mahalleye jandarmadan uyuşturucu baskını

Bu haber 02 Ekim 2021 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, önceki gün Ayrancılar, Kuşçuburun ve Subaşı’da 3 ayrı eve yapmış olduğu operasyonda toplam 2,5 kilo esrar, 20 kök Hint keneviri  ve 3 kutu kenevir tohumu ele geçirdi

TORBALI İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile savaşmaya devam ediyor. Ayrancılar’da kapsamlı bir operasyona da imza atan ekipler, operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayrancılar, Kuşçuburun ve Subaşı’da 3 ayrı eve yapmış olduğu operasyonda toplam 2,5 kilo esrar, 20 kök Hint keneviri  ve 3 kutu kenevir tohumu ele geçirdi.

GERÇEKLEŞEN operasyon sonrası 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Öte yandan Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu ile mücadeleyi aynı kararlılıkla sürdüreceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.