Torbalı Ziraat Odası, ilçede zeytin üretimini artırmak ve üreticilerin kaliteli fidanlara uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak amacıyla zeytin fidanı için talep toplamaya başladı.
BAŞLATILAN çalışma kapsamında, 1,5–2 yaş aralığındaki zeytin fidanları üreticilere adet başına 140 liradan temin edilecek.
ÜRETİCİLERİN zeytin bahçelerini genişletmesini ve yeni dikim alanlarının oluşturulmasını hedefleyen Torbalı Ziraat Odası, bu uygulama ile hem tarımsal üretimi desteklemeyi hem de zeytin yetiştiriciliğini yaygınlaştırmayı amaçlıyor.
KONUYA ilişkin açıklamalarda bulunan Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Torbalı’da zeytin üretim potansiyelini daha da güçlendirmek istediklerini belirterek, “Üreticilerimizin kaliteli ve sağlıklı fidanlara daha uygun şartlarda ulaşabilmesi için bu çalışmayı başlattık. 1,5–2 yaşındaki zeytin fidanlarımızın tanesi 140 lira olarak belirlenmiştir. Zeytin üretimi yapmak isteyen tüm üreticilerimizi, 8 Şubat tarihine kadar odamıza başvuru yapmaya davet ediyoruz” dedi.













