SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da zeytin ağaçlarının bakımı yapıldı

Bu haber 04 Mart 2023 - 1:55 'de eklendi.

Toplanan zeytinler yağ oldu, şimdi de zeytin ağaçlarının bakımı başladı. Köylüler arazilerinde bulunan zeytinleri gelecek toplama sezonunda iyi verim almak için hazırlıyor

TORBALI’NIN kırsal kesimlerinde şu günlerde bir hayli hareketli günler geçiriliyor. Düverlik’te yaşayan Mehmet Doğancı da bu kişilerden biri…

ODUNLAR SOBADA YAKILIYOR

ARAZİSİNDE ekili zeytinlerden bu sene iyi bir verim elde eden Düverlik’li Mehmet Doğancı, sonrasında ara yapmak için çalışmalarına hız verdi. Zeytin ağaçlarının verimsiz dallarından arındıran Doğancı, elde ettiği odunları ise kış mevsiminde sobada yakmak için kullanıyor.

HER DAL VE YAPRAK GÜNEŞLE KUCAKLAŞTI

DÜN de topladığı odunları, aynı köyde 1999 yılından bu yana ara yapan ve odun keserek geçimini sağlayan İsmail Bircan isimli vatandaşa kestirdi. Arazimde bulunan zeytin ağaçlarıma budama yaptık. Ağaçlar havalandı, her dal ve yaprak güneşle kucaklaştı. Bu sene inşallah bol ürün almayı umuyoruz. Bakımsız zeytin ağacı bırakmayalım” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.