SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yüz yüze eğitim başladı

Bu haber 01 Haziran 2021 - 23:34 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası alınan yeni koronavirüs tedbirleri kararlarını açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da yüz yüze eğitimle ilgili detayları duyurdu.

İKİ GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

BAKAN Selçuk şu ifadelere yer verdi: “1 Haziran itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

TORBALI YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

1 HAZİRAN’DAN itibaren tüm ilkokulların , ilkokul ve ortaokul bünyesindeki anasınıflarının; 7 Haziran’dan itibaren tüm ortaokul ve liselerin haftada iki gün yüz yüze eğitime başlayacağını söyleyen Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarda yüz yüze eğitime 1 Haziran itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak devam edileceğini; tüm okullarımızın gerekli hijyen tedbirlerini aldığını, okul müdürlerinin, öğretmenlerin gerekli planlamaları yaptığını ve öğrencileri heyecanla beklediklerini, ayrıca eğitime katılımın isteğe bağlı olduğunu açıkladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.