SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yoldan çıkan araç kaza yaptı: 2 yaralı

Bu haber 29 Eylül 2021 - 18:48 'de eklendi.

Şehitler Mahallesi’nde 35 DAL 43 plakalı aracıyla seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybedip yoldan çıktı

ÇAYBAŞI istikametinden Şehitler Mahallesi istikametine doğru seyir halinde olan 35 DAL 43 plakalı aracıyla seyir halinde olan Mahmut Sarı isimli otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybedip yoldan çıktı.

BU sırada yol kenarındaki elektrik direğine çarpan Sarı ve araçta bulunan Şule Nergis Sarı yaralandı. Sürücü kendi imkânlarıyla araçtan çıkarken, sürücüye ilk olarak kazayı gören araç sürücüleri ve bölge sakinleri müdahale etti. Öte yandan Şule Nergis Sarı araçta sıkıştı.

AKS ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Sarı’nın durumu ciddiyetini koruyor. Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.