SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yoga günleri başlıyor

Bu haber 02 Eylül 2022 - 20:03 'de eklendi.

Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında 3-9 Eylül tarihleri arası her gün 7’den 70’e Herkes için Yoga etkinliği düzenlenecek

TORBALI’DAKİ yogacılar ve yogayla tanışmak isteyenleri Koruluktaki basketbol sahasında Uzman Hemşire Birgül Turan eşliğide hep birlikte yoga yapacaklar. Düzenlenecek olan  etkinliğe yaş fark etmeksizin herkes katılabiliyor.

ÜCRETSİZ olarak gerçekleşecek etkinlik giriş seviyesinde olacak ve daha önce hiç yoga yapmamış olanlar da katılabilecek. Yogayla tanışmak için aynı zamanda bir fırsat olan etkinliğe matını alıp gelen herkes katılailecek.

KORULUK’UN eşsiz havası eşliğinde gerçekleşecek olan yoga etkinliği Koruluk Basketbol Sahasında sabah 07.30-08.30/akşam 19.30-20.30 arası ücretsiz gerçekleşecek. Nefes ve hareket senkronizasyonu ile yapılan yoga, bedeninizi dönüştürürken, kendinizle ilgili daha derin bir anlayışa sahip olmanızı sağlayacak

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.