SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yılın gösterisi! Kahkahalar an olsun susmadı

Bu haber 20 Şubat 2024 - 1:36 'de eklendi.

Torbalı’da düzenlediği etkinliklerle ilçenin sanat ihtiyacını karşılayan Arya Kültür Sanat, yılın gösterisine imza attı. Son yılların en komik, en eğlenceli oyunu Freud’un İnsanları önceki gün İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

TORBALI’DA düzenlediği etkinliklerle ilçenin sanat ihtiyacını karşılayan Arya Kültür Sanat, yılın gösterisine imza attı. Son yılların en komik, en eğlenceli oyunu Freud’un İnsanları önceki gün İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahnelendi. İki gün önceden tüm biletlerin tükendiği gösteri kapalı gişe bir şekilde gerçekleşti. Onur Büyüktopçu ve Tuğçe Kumral’ın adeta devleştiği tiyatro oyunu deyim yerindeyse kahkaha tufanı estirdi. Torbalı’da daha önce bu kadar gülünen başka bir oyun izlemediklerini ifade eden tiyatro severler uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir oyun izlediklerini belirtti.

ARYA Kültür Sanat’ın ilçede gerçekleştireceği 10. organizasyon olan Freud’un İnsanları’na sponsorlar da yoğun ilgi gösterdi. Ülke genelinde 400 lira bandında satılan biletlerin 150 liradan ilçede satılmasını sağlayan sponsorlar ise şu şekildeydi: Egem Kitap Kafe, Replik Yazılım, Ege Sürücü Kursları, Canboz Et Galerisi, Prodiş, Beauty Works, Yerel Torbalı Gazetesi, CDK Mobilya, Almi Balık Dünyası, Kavram Eğitim Kurumları, Toreksan, Pidelio ve Taner Usta. Öte yandan sponsorlar adına kurulacak olan Arya Kültür Sanat Korusu’na her bir sponsor için 3 adet fidan bağışında bulunduklarına dair sertifikaları takdim eden Arya Kültür Sanat Genel Koordinatörü Meltem Danış, “Harika bir oyunla seyircimizin karşısındaydık. Sponsorlarımıza ve biletlerimizi iki gün kala bitiren konuklarımıza teşekkür ederiz. Nisan ayında çok özel bir oyunla yeniden seyircimiz karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.