SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yeni bir dönem başlatalım

Bu haber 03 Şubat 2024 - 2:56 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük ve MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ilçe garajında dolmuş esnafı ile bir araya geldi

CUMHUR İttifakı yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ilçe garajında şoför esnafına konuk oldu. Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, kooperatif başkanları ve dolmuş esnafının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Çağlar, “Şoför esnafımızın derdi bizim derdimizdir. Yaklaşık 3 buçuk yıldır sizlerin ekmeği için nasıl mücadele verdiğimizin şahidi sizlersiniz. Bizler bu ilçenin dertleri ile dertlenen insanlarız. 3 buçuk yıldır sizleri ve Torbalı halkını kimlerin mağdur ettiği mahkeme kararları ile beraber gün yüzüne çıktı. Ama bizler peşini bırakmadık ve nihayet neticeye ulaştık” dedi.

“ŞEHİRİÇİ ULAŞIMI OLMAYAN BİR İLÇE OLUR MU”

ÇAĞLAR, “Bir inat uğruna hem sizleri ekmeğinizden ettiler, hem de 3 buçuk yıldır Torbalı halkını mağdur ettiler. İlçemizin evladı Mahmut Atilla Kaya vekilimizin de desteği ile bütün dertlerimiz geride kaldı. Torbalı kısa süre içerisinde şehir içi dolmuşlarının çalışmaya başlamasıyla büyük bir mağduriyetten kurtulacak” dedi. Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Belediye başkanlığı bizler için bir amaç değil, millete hizmet yolunda bir makamdır. 2014 ve 2019 yılları arasında nasıl ki ilçemizin 60 mahallesine eşit hizmet götürdüysek, 31 Mart’tan sonra da aynı anlayış ile tüm hemşehrilerimizle beraber el ele, omuz omuza ilçemizin 60 mahallesine eşit hizmet götüreceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Başta da dediğim gibi bizler ilçemizin dertleriyle dertlenen insanlarız. Bunu en iyi bilenler de sizlersiniz. Daha önce yaptık, yine yapacağız. Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile 31 Mart’ta Torbalı’mızda yeni bir hizmet ve eser dönemi başlatacağız” dedi.

KAYA’DAN YEREL VE GENEL İKTİDAR VURGUSU

TORBALI’NIN yerel ve genel iktidarın uyumlu çalışması ile çok daha büyük yatırım ve hizmetlere kavuşacağını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Bu ilçenin en büyük sorunlarından biri şehir içi ulaşımı oldu. Bu sorunun tek sebebi CHP’nin inadı ve beceriksizliğidir. Hem sizleri mağdur ettiler, hem Torbalı halkını. Ama nihayet hep beraber bu sorunu da aştık. Bizim tek derdimiz bu ilçede hemşehrilerimizin ekmeğini büyütmek. Ankara’da benim, Torbalı’da Özgür kardeşimin tek derdi budur. Şu karşıda görüyorsunuz, ilçemize bir belediye hizmet binası kazandırdık, boyasını yapıp içine geçeceklerdi, bir inat uğruna yapmadılar, kaderine terk ettiler. Ama biz öyle yapmayacağız, 31 Mart’ta Özgür Erman Çağlar göreve geldiğinde önceki dönemden kalan yarım bir şey varsa onu tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacak. Torbalı’mız hizmet ve eser siyasetinde hiç durmaması gereken bir noktada. İlçemiz hızla büyüyor. Torbalı’nın yerel ve genel iktidarın uyumu ile çok daha büyük hizmetlere ihtiyacı var. 5 yıl kaybettik, ama artık kaybedecek vaktimiz yok. CHP’deki koltuk kavgasını görüyorsunuz, ilçemizin 5 yılını bu kavgayla boşa harcadılar. Ama artık Torbalı için hizmet vakti. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin desteği ile Özgür Erman Çağlar iş başına gelecek, bizler de Ankara’da gereken desteği sağlayıp ilçemizin 60 mahallesine layık olduğu hizmet ve eserleri kazandıracağız” dedi.

HAMZA DAĞ İÇİN DESTEK İSTEDİ

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ için de destek isteyen Kaya, “İzmir’in tüm ilçelerine gidiyorum, nereye gitsem tablo hep aynı. İzmir halkı CHP’nin beceriksizliğinden bıkmış durumda. Torbalı’da da durum farklı değil. 5 yıldır Büyükşehir Belediyesi Torbalı’ya bir çivi bile çakmadı. Ama merak etmeyin, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hamza Dağ kardeşim İzmir’i ve ilçelerini çok iyi bilen bir insan. Sizler de kendisini yakından tanıyorsunuz zaten. İzmir’in tüm ilçelerinde olduğu gibi Torbalı’da Hamza Dağ başkanımıza büyük destek vereceğinize inanıyorum. Hem İzmir’de, hem de Torbalı’da 31 Mart’ta hizmet ve eserlerle dolu yeni bir dönemi hep beraber başlatacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.