SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yeni ambulanslar göreve başladı

Bu haber 08 Şubat 2021 - 10:28 'de eklendi.

Pandemi ile beraber iki kat önemi artan sağlık hizmetleri, Torbalı’da iyileştirilmeye devam ediyor. Uzman hekim, hemşire ve diğer sağlık memurlarının artmasıyla beraber, daha iyi sağlık hizmetine kavuşan Torbalı’da son olarak 112 Acil Servis Ambulansları da yenilendi

SAĞLIK alanında önemli bir değişim yaşanan Torbalı’da, yenilikler bitmiyor. Son olarak da 112 Acil Servis ambulansları yenilerek, hizmet vermeye başladılar. Torbalı, Yazıbaşı ve Ayrancılar’da 7 gün 24 saat hazır bekleyen ambulanslar, acil durumlarda vatandaşın imdadına yetişiyorlar. İlçede bulunan ve artık hizmet veremeyecek duruma gelen ambulanslar, son model yeni ambulanslarla değiştirildi. Şimdi 4 ayrı noktada Torbalı halkına hizmet vermeye başladılar.

GÜNAYDIN: “TORBALI HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

TORBALI halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Sağlık hizmetlerine her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, eksiklerimizi ivedi bir şekilde tamamlıyoruz. Torbalı’da 4 ayrı noktada hizmet veren ambulanslarımız eskimişlerdi. Bu sıkıntımızı Sağlık Bakanlığımıza ilettik. Onlar da sağ olsunlar bu talebimize olumlu yanıt vererek ilçedeki eskimiş ambulanslarımızı yenileri ile değiştirdiler. Sağlık Bakanlığımız tarafından Torbalı’ya gönderilen ambulanslarımız hemşehrilerimize hizmet vermeye başladılar. Tüm Torbalı halkına hayırlı ve uğurlu olsun, vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.