SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yeni açılan Ba Vinci Tasarım Mobilya’ya üst düzey ziyaret

Bu haber 24 Aralık 2020 - 9:03 'de eklendi.

Esnaf ziyaretleri kapsamında Torbalı’da yeni açılan işyerlerine üst düzey ziyaretler gerçekleştiriliyor.

BU kapsamda Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde hizmete giren Ba Vinci Tasarım Mobilya’yı Gaziemir Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer ile Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ziyaret etti. Şahin Doğruyol ile Fikri Ceylan’ın işlettiği Ba Vinci Tasarım Mobilya’nın showroom’unda satışa sunulan ürünleri inceleyen protokol, tam not verdi.

‘SAYIN KAYMAKAMLARIMIZ BİZLERİ TEŞRİFLERİYLE MUTLU ETTİLER’

TORBALI’DA yeni açılan bir sektörde hizmet verdiklerini anlatan Şahin Doğruyol, “Yıllardır Torbalı’da esnaflık yapıyoruz. İç Mimarlık hizmetleri kapsamında mutfak, banyo, giyinme odası, vestiyer, dresuar, cafe, otel odası ürünleri satıyoruz. Bugün de sayın kaymakamlarımız bizleri teşrifleriyle mutlu ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘İSTEĞE BAĞLI OLARAK ÖZEL TASARIMLARLA BİRLİKTE SİZLERE ÖZEL MODELLER SUNIYORUZ’

İŞLETME ortaklarından Fikri Ceylan ise yaptığı açıklamada; “Ba Vinci Tasarım Mobilya firmamız kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyeti prensibi ile şıklık ve zarafetin yanı sıra hızlı üretimi ile kaliteli işler çıkartmaktadır. İsteğe bağlı olarak özel tasarımlarla birlikte sizlere özel modeller sunmaktadır. Uzman kadrosu ile kendini her zaman daha ileriye taşımaktadır.  Kullanıcısına has mekanlar tasarlıyor, ürünleri ve mekanları karıştırmaktan korkmuyoruz. En iyi sonucu da bu şekilde alıyoruz. Oluşturduğumuz konseptler ev içerisinde ferah bir ortam sağlamaktadır. Gelişmiş teknolojimiz ile dokunmatik ve kulpsuz ‘tumturak’ modellerimizde bulunmaktadır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.