SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yaya ve sürücülere broşürlü uyarı

Bu haber 01 Nisan 2021 - 10:16 'de eklendi.

Torbalı’da trafik polisleri, yaya geçitlerinde sürücü ve yayaları kurallara uymaları konusunda uyardı.

İLÇE Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü polis ekipleri, Muratbey Mahallesi 3564 Sokak üzerinde bulunan belediye binası önündeki yaya geçidinde vatandaşlara eğitim verdi. Ekipler, hazırladıkları el broşürünü yaya geçitlerini kullanan vatandaşlara ve sürücülere dağıtarak bilgilendirmede bulundu. Trafikte seyreden sürücüleri de durduran polis ekipleri, yayalara yol hakkı tanımaları konusunda hassas olmalarını istedi. Trafik ekiplerinin vatandaşları bilgilendirme yapmasından dolayı memnuniyetini dile getiren bir vatandaş, “Yayaların değerli olduğu ülkemizde bu eğitim çalışmalarının yerinde olduğunu düşünüyorum ve trafik polislerine teşekkür ediyorum” dedi.

ÖLÜMLÜ KAZALARIN AZALTILMASI HEDEFLENİYOR

TRAFİKTE yaya üstünlüğü bilincini yaygınlaştırmak amacıyla Torbalı Polisi’nin yaptığı uygulama takdir topladı. Trafik kazalarında meydana gelen can kayıplarının yaklaşık 4’te birini yayaya çarpma vakaları oluşturduğu belirtildi. Yapılan uygulamalarla ölümlü trafik kazalarının mümkün olduğunca azaltılması hedefleniyor. Bir yandan da yaya öncelikli trafik uygulamasında başarılı olunması halinde, istatistiklerde AB ülkelerinden daha iyi bir noktaya gelineceği kaydediliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.