SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yaşayan kadın, Antalya’da ölü bulundu

Bu haber 25 Ocak 2023 - 0:35 'de eklendi.

Antalya’da inşaat halindeki metruk bina yanındaki çalılıkta ölü bulunan kadının, Torbalı’da yaşayan Fatma Teber (36) olduğu belirlendi. Teber’in Torbalı’dan  Antalya’ya gittiği, bir süredir madde kullandığı belirtildi.

OLAY, önceki gün saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi’nde meydana geldi. İnşaat halindeki metruk binanın yanındaki çalılıkta bir kadının hareketsiz yattığını gören bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

İHBARLA adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, üzerinden kimlik çıkmayan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Madde bağımlısı olduğu değerlendirilen kadının avucunda kuş tüyü bulunduğu, yüksekten düşme sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi.

OLAYLA ilgili soruşturma başlatan polis, kısa süre içinde kadının kimliğini belirledi. Ölen kadının, bir süre önce Torbalı’dan Antalya’ya giden Fatma Teber olduğu ortaya çıktı.

TEBER’İ kurtarmak için çok uğraş verdiklerini belirten yakınları, “Madde için Antalya’ya geldi. Burada sokaklarda kalıyordu. Ne yaptıysak kurtaramadık” dedi. Teber’in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Torbalı’ya getirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.