SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da yaşayan Çermikliler, Kaya ile Karamehmetoğlu’nu ağırladı

Bu haber 10 Mayıs 2023 - 0:27 'de eklendi.

Torbalı Çermikliler Derneği, Metropolis Otel’de düzenledikleri toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu’nu ağırladı.

TOPLANTININ açılış konuşmasını Çermikliler Derneği Başkanı Recep Toprak gerçekleştirdi. Davetlileri selamlayan Toprak sözü Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu’na bıraktı. Sık sık Torbalı’yı ziyaret eden Karamehmetoğlu yaptığı konuşmada Çermikli hemşehrilerinden 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

TOPLANTIYA AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehmet Galip Ensarioğlu da telefon ile katılarak Torbalı’daki hemşehrilerine selam gönderdi.

KAYA; “ÇERMİKLİ HEMŞEHRİLERİMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA DURDULAR”

SİYASETE başladığı günden bu yana Çermikli vatandaşların kendisine büyük destek verdiğini hatırlatan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Sağ olsunlar Çermikli hemşehrilerimiz her zaman yanımızda oldular. Bu seçimde de inanıyorum ki AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği yine Çermikli hemşehrilerimiz verecektir. Bizim yaptığımız hizmetler, eserler ortada. Bu hizmetlerin devamı için Torbalılı ve Çermikli hemşehrilerimizin en güçlü şekilde bizlere destek vereceğinden şüphemiz yok” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.