SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da voleybol turnuvası başladı

Bu haber 07 Eylül 2021 - 3:22 'de eklendi.

Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası Torbalı Belediyespor-Gelişim Koleji maçıyla başladı. Nefesleri kesen karşılaşmayı kazanan takım ise 3-2’lik skorla Gelişim Koleji oldu

TORBALI Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kurtuluş Şenlikleri kapsamında etkinlikler son sürat devam ediyor. Konser ve gösterilerin yanı sıra sportif etkinliklerin de yer aldığı şenliklerde voleybol turnuvası başladı.

SAAT 15:00’da 7 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Torbalı Belediyespor-Gelişim Koleji maçıyla başlayan turnuva nefesleri kesti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özkan Yıldız, Torbalı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen ve Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın da takip ettiği mücadeleyi kazanan takım 3-2 skorla Gelişim Koleji oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.