SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da vize danışmanlık merkezi açıldı

Bu haber 09 Ağustos 2023 - 8:01 'de eklendi.

Artık, tüm dünya ülkelerine başvuruyu tek bir merkezden yapabilecek. Torbalı’nın ilk vize başvuru merkezi kısa süre sonra açılıyor.

VİZE başvurusu için artık İzmir’e gitmeye gerek kalmadı. Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde hizmet veren Ada Tercüme ve Danışmanlık Ofisi, 15 yıllık tecrübesi ile vize işlemlerinde de ilçe halkının yanında olacak.

‘TÜM İŞLEMLERİ SİZİN ADINIZA BİZ YÜRÜTÜYORUZ’

İŞLETME sahipleri yaptığı açıklamada, “Şimdiye kadar vize işlemleri ile uğraşmak yorucu ve bir o kadar da zaman alıcı bir durumdu. Biz artık Torbalı halkının bu makus talihine son vereceğiz. Tüm işlemleri sizin adınıza biz yürütüyoruz. Vize, otel ve uçak, tüm seyahatinizi biz planlıyoruz. Detaylı bilgi almak isteyenler Tepeköy Mah. Hükümet Cad. No.1 Kat.3 D.9 Torbalı / İzmir adresine gelebilir veya bizler 0 (546) 158 70 83 numaralı telefondan arayabilir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.