SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da veliler ve öğrenciler için ara ‘tatil rehberi’ yayınlandı

Bu haber 02 Şubat 2021 - 10:10 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenciler için ara tatil rehberi yayınladı.

ARA tatilde öğrencilerin bir taraftan dinlenirken diğer taraftan da sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyici faaliyetler yapmaları konusunda bir dizi tavsiyeler içeren tatil rehberi tüm okullara sosyal medya üzerinden gönderildi.

ARA tatil döneminde öğrencilerin okul kütüphanelerinden ve sınıf kitaplıklarından da yararlanabileceğini belirten Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “Öğrencilerimiz yüz yüze eğitimden uzun bir süre uzak kalsalar da Bakanlığımızca organize edilen Canlı Ders programlarına yüksek oranda katıldılar.

DERS yoğunluğunun yorgunluğunu üzerlerinden atmaları, salgın sürecindeki psikolojik baskıyı üzerlerinden atmaları, sosyal ve kültürel yönlerini geliştirmeleri için faydalı olacağını düşündüğümüz güzel bir tatil rehberi hazırladık. Her zaman söylediğimiz gibi eğitim çok yönlü ve ara verilmesi mümkün olmayan bir kavramdır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.