SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da uyuşturucu satışına geçit yok!

Bu haber 19 Nisan 2022 - 1:02 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu satan ve kullanan şahıslar üzerinde yaptığı çalışmalar sonucu, uzun zamandır takipte olan Z.Y isimli şahıs uyuşturucu satışı sonrası kıskıvrak yakalandı

UYUŞTURUCU kullanmak için iki şahıs araçla Z.Y isimli şahsın evine geldiler. Uyuşturucu tedarik edip evden uzaklaştığı sırada şahıslar, üzerlerindeki Uyuşturucu ile birlikte Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Ardından Z.Y isimli şahsın evinde kapsamlı bir arama yapıldı.

YAPILAN aramada metamfetamin, esrar, uyuşturucu kullanmaya yarayan bong diye tabir edilen düzenek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Kullanmak için Z.Y isimli şahıstan Uyuşturucu satın alan şahıslara ‘’Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçundan gerekli adli işlemler yapıldı.

Z.Y İSİMLİ şahıs hakkında Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda  ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçu’ ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet (Ruhsatsız silah bulundurma)” suçlarından işlem yapılmış ve savcılığa sevk edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.