SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da uyuşturucu ile kapsamlı mücadele!

Bu haber 04 Aralık 2021 - 3:18 'de eklendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne: Projesi” kapsamında Torbalı’da çok önemli bir etkinlik gerçekleştirildi

SAAT 14:00’da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan anne ve anne adayları katıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı Rafet Çetin tarafından verilen seminere ilçede kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan yaklaşık 100 personel katıldı.

SEMİNER sonrası katılımcılara proje ile ilgili el broşürü dağıtımı yapılarak anne ve babalara çocukları ile ilgilenmeleri, çocuklarının davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri ve arkadaş çevrelerini iyi tanımaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.