SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘Uygur Kardeşler’ fırtınası

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 4:43 'de eklendi.

Torbalı’da önceki gün çok özel bir gösteri gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Torbalı’da dev bir gösteriye imza atan Süheyl-Behzat Uygur Kardeşler, kahkaha tufanı estirdi.

‘HEY Gidi Günler’ isimli müzikli interaktif komedi gösterisi ilçe sakinlerini kah duygulandırdı kah kahkahaya boğdu.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de izleyiciler arasında olduğu gösteride Süheyl-Behzat Uygur Kardeşler, başta babaları Nejat Uygur olmak üzere, çok özel isimlerin anılarını sahnede anlattığı, zaman zaman seyircilerin de ortak olduğu gösteride müzik de önemli yer tuttu.

ESKİ Yeşilçam ve Türk Sanat Müziği şarkılarının da seslendirildiği etkinlik sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi’ne teşekkür eden Behzat Uygur, Torbalı’ya tekrar gelmek istediklerini ve Torbalı’yı çok sevdiklerini kaydetti. Uygur Kardeşler’e çiçek takdim eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Armut gerçekten de dibine düşermiş. Türk Tiyatrosu’nun unutulmaz sanatçılarından Nejat Uygur’un çocukları bugün sahnede devleşti.

KURUCUMUZ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Efendiler; hepiniz milletvekili olabilirsiniz. Bakan olabilirsiniz, hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Fakat sanatçı olamazsınız’ işte bugün bunun ne kadar haklı bir cümle olduğunu bir kez daha anladık. Sizleri ağırlamaktan çok mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.