SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da üniversite okuyan genç, kız meselesi yüzünden öldürülmüş

Bu haber 13 Nisan 2023 - 16:40 'de eklendi.

İzmir’de sokak ortasında kalbinden bıçaklanan Emirkan Yılmaz’ın kız arkadaş meselesi yüzünden öldürüldüğü anlaşıldı. Polis katil zanlısı A.Y.’yi kamera kayıtlarından tespit etti

İZMİR’İN Alsancak Mahallesinde öldürülen garson gencin katil zanlısı ve cinayetin sebebi ortaya çıktı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksek Okulu Maden Tekniği Bölümü öğrencisi olan ve bu yıl bölüm değiştirmek için kaydını dondurarak sınavlarına hazırlanan 22 yaşındaki Emirkan Yılmaz’ın öldürülmesi olayında polis kamera kaydından zanlıyı tespit etti.

SADECE 22 SANİYE

KAMERA kayıtlarına göre Emirkan Yılmaz’ı sadece 22 saniye konuştuktan sonra bıçaklayan kişinin aynı bölgede bir işletmede garsonluk yapan 24 yaşındaki A.Y,. olduğu tespit edildi. Polis Emirkan Yılmaz’ın katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatırken, cinayetin nedeninin kız arkadaş olduğu ileri sürüldü. Kardeşinin sokak ortasında hunharca öldürülmesi olayı ile ilgili ise ağabey Volkan Yılmaz, “O katil zanlısının acilen yakalanıp en ağır cezayı almasını bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.