SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ulaşıma seçim ayarı

Bu haber 12 Mayıs 2023 - 0:06 'de eklendi.

Torbalı’da tüm toplu ulaşım araçları, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri nedeniyle Pazar günü 03.30’dan itibaren seferlere başlayacak

İZMİR Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ile İZBAN, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimi nedeniyle sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

SAAT 05.00’te göreve başlayacak sandık görevlilerinin ulaşımı için tüm toplu ulaşım araçları, cumartesiyi pazara bağlayan gece 03.30’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

SEÇİMİN ardından ise sandık görevlilerinin güvenli şekilde sandık sonuçlarını teslim ederek ulaşımlarını sağlayabilmeleri için toplu ulaşım hizmeti kesintisiz devam edecek. Sefer saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye “www.eshot.gov.tr” adresinden ulaşılabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.