SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘ücretsiz tercih günleri’ devam ediyor

Bu haber 29 Temmuz 2023 - 2:12 'de eklendi.

Torbalı’da üniversite sınavına giren gençlerin sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerini yapacak öğrenciler için ‘Ücretsiz Tercih Günleri’ düzenleniyor. Eğitimci Burak Akkol koordinatörlüğünde, Deniz Akademi’nin katkılarıyla ‘Senin Tercihin Senin Geleceğin’ sloganıyla, üniversite mottosuyla en doğru tercihi yapmak için sınava giren öğrencilere 20 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında 10:30 – 17:30 saatleri arasında Ücretsiz Tercih Günleri düzenleniyor. Sınava giren öğrencilerin ilgisi ise bir hayli yoğun…

TERCİHLERİNİ, DENİZ AKADEMİ’YE GELEREK ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE YAPTIRABİLECEKLER

TORBALI ve çevre ilçelerdeki öğrenciler en doğru tercihi yapmak için 20 Temmuz itibari uzman rehber öğretmenler ile beraber ücretsiz tercihlerini gerçekleştiriliyor. Tercih yapmak isteyen öğrenciler 4 Ağustos’a kadar tercihlerini Deniz Akademi’ye gelerek ücretsiz bir şekilde yaptırabilecekler.

Eğitimci Akkol, “Sınav ve tercih dönemi öncesinde ilçemizdeki ve çevre ilçelerdeki öğrencilerimize kariyerleri yolunda doğru adımlar atmalarını sağlamak için yıl içinde birçok program gerçekleştirdik. Gençlerimizin sınava hazırlık sürecinde yıl içerisinde onlarla beraber muhteşem projelere imza attık.

‘BİRÇOK ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATTIK’

GEÇTİĞİMİZ Ekim ayında Torbalı’da gerçekleştirilen en büyük eğitim projesi olan Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’ni düzenledik. İlçemizde, ülkemizin birbirinden önemli ‘36 üniversitesini’ gençlerimizle buluşturduk. Programa Torbalı, Bayındır, Tire,  Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Gaziemir’den sınava hazırlanan 5 bin gencimiz katıldı. Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri sınava hazırlanan öğrencilerimize sınava hazırlık sürecinde büyük katkı sağladı.

Daha sonrasında Kasım ayında ise ilçemizde Kariyer Sohbetleri programını düzenleyerek ülkemizin akademik camiasının önemli ve değerli ismi Prof. Dr Deniz Ülke Arıboğan’ı ağırladık. Arıboğan, Torbalı’da sınava hazırlanan öğrencilere ‘Değişen Dünya, Değişen Kariyer Hedefleri’ konulu gerçekleştirdiği konferansında geleceğin meslekleri, mesleklerin kazanımlarının neler olduğu ve olacağı ile ilgili öğrencilerimize önemli bilgiler verdi.

‘GENÇLERİMİZİN YAPACAĞI TERCİHLER, GELECEĞİNİ YÖNLENDİRİYOR’

YIL içinde gerçekleştirdiğimiz muhteşem etkinliklerimizi gençlerimizin sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından en doğru tercihlerini yapmaları için ücretsiz tercih günleri düzenliyoruz. Gençlerimizin yapacağı tercihler, geleceğini yönlendiriyor. İstemedikleri bir üniversitede ya da bölümde okumaları durumunda beklenmedik sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bizler de onlara yardımcı olmak için 20 Temmuz itibariyle başladığımız ücretsiz tercih günlerimize ilçemizden ve çevre ilçelerden birçok öğrencimizin tercihlerini alanında uzman rehberlik öğretmenlerimizle gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

4 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

İLÇEMİZİN en önemli eğitim kurumlarından Deniz Akademi’nin büyük katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz ücretsiz tercih günlerimiz 4 Ağustos’ta sona erecek. Deniz Akademi’nin katkılarıyla, rehberlik konusunda uzman eğitimcilerimizle bu hizmeti vermeye 4 Ağustos’a kadar vermeye devam edeceğiz. Akkol, ‘Yepyeni bir Torbalı’ vizyonu ile gerçekleştirdiğimiz programımıza tercihlerini yapacak gençlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.