SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘Ücretsiz Tercih Günleri’ başlıyor

Bu haber 15 Temmuz 2023 - 1:43 'de eklendi.

Torbalı’da Eğitimci Burak Akkol koordinatörlüğünde ve Deniz Akademi işbirliği ile üniversite adaylarına tercihlerinde yardımcı olmak üzere 20 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında tercih günleri düzenlenecek.

GEÇEN yıllarda olduğu gibi bu yıl da sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından  organize edilen “Senin Tercihin Senin Geleceği” sloganıyla ücretsiz tercih günleri yapılacak. Torbalı ve çevresindeki üniversite adaylarına tercih edebilecekleri bölümler ve iş imkanları konularında bilgiler verilecek.20 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Deniz Akademi kurs merkezinde saat 10:30-17:30 saatlerinde yapılacak etkinlikte adaylar, Eğitimci Burak AKKOL koordinatörlüğünde uzman rehber öğretmenler aracılığıyla tercih yapma fırsatını yakalayacaklar.

EĞİTİMCİ AKKOL; 2024 YILINDA “YEPYENİ BİR TORBALI’DA” EĞİTİM PROJELERİ İLE GENÇLERİMİZLE BULUŞACAĞIZ

GENÇLERİMİZ ile yıl içerisinde birçok defa buluştuk.25 Ekim’de Üniversite Tanıtım ve Kariyer günleri düzenleyip ülkemizin birbirinden seçkin “36” üniversitesini gençlerimizle buluşturduk.Torbalı, Tire, Selçuk, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes ve Gaziemir’de sınava hazırlanan “5000” gencimiz katılım sağladı.22 Kasım’da Kariyer Sohbetleri programı düzenledik.Programa ülkemizin akademik camiasının önemli ismi Prof.Dr Deniz ÜLKE ARIBOĞAN ile buluşturduk. Programa ilçemizde üniversite sınavına  Torbalı “500” gencimiz katılım sağladı. Gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır.Gençlerimizin yapacağı tercihler, geleceğini belirlemelerinde dönüm noktası olacaktır.İstemedikleri bir üniversitede ya da bölümde okumaları durumunda beklenmedik sorunlarla karşılaşılabiliyor.Bu istenilmeyen durumun sonucunda onların geleceğini etkiliyor.Deniz Akademi’nin büyük katkılarıyla ilçemizdeki ve çevre ilçelerdeki gençlerin seçecekleri meslek konusunda doğru tercihler yapmalarına ve aynı zamanda mümkün olan en iyi koşullarda eğitim almalarına katkı sağlamak istiyoruz. Deniz Akademi’nin katkılarıyla, rehberlik konusunda uzman eğitimcilerimizle bu hizmeti vereceğiz” dedi.”Yepyeni bir Torbalı’’ vizyonu gerçekleştireceğimiz programımıza tercihlerini yapacak gençlerimizi bekliyoruz, 2024 yılının Temmuz ayında yepyeni kadrolar ile eğitim projelerinde buluşacağız diyerek sözlerini noktaladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.