SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Tüvtürk’ten köylere gezici muayene hizmeti

Bu haber 23 Ekim 2022 - 10:48 'de eklendi.

Uluslararası standartlarda periyodik araç muayenesi hizmeti ile Türkiye’de trafik ve araç güvenliğine önemli katkı sağlayan uzman kuruluş TÜVTÜRK, gezici aracıyla Torbalı köylerindeki traktörlerin zorunlu araç muayenesine köylerde devam ediyor..

Gezici aracıyla Torbalı köylerinde verdiği zorunlu araç muayene hizmet sayesinde TÜVTÜRK, traktörlerini zorunlu trafik muayenesine götüremeyen traktör sahiplerini her yıl için yaklaşık bir muayene ücreti kadar gecikme bedeli ödemekten kurtarıyor.

GECİKME BEDELİ ÖDEMEKTEN KURTARIYOR

Tarım arazilerinin ve köylerin vazgeçilmez ulaşım aracı traktörlerin sahipleri, trafik tescile kayıtlı fakat muayenesi olmayan traktörleriyle herhangi bir kazaya karışmaları halinde cezai yaptırımlara maruz kalıyor. Muayenesi olmayan traktörlerin her türlü kazaya açık olduğunun altını çizen TÜVTÜRK yetkilileri, traktör sahiplerini, araçlarını muayeneye götürmeleri yönünde uyardı.

Yetkililer, traktör sahiplerinin, araçlarını muayeneye götürmedikleri her yıl için yaklaşık bir muayene ücreti kadar gecikme bedeli ödemek zorunda kaldıklarını belirtiyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.