SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Turizm Haftası kutlandı

Bu haber 28 Nisan 2023 - 1:03 'de eklendi.

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Pancar O.S.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortak düzenlemiş olduğu, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası programı düzenlendi. Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ve Şube Müdürü Fırat Annak da katıldı.

SAYGI duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması yapıldı: Görevli öğretmenler tarafından yapılan konuşmada, denizleri, doğası, kültürü, tarihi ile yeni turizm anlayışından en karlı çıkacak ülkenin Türkiye olduğunu söylendi. “Biz ülke olarak elimizdeki tüm potansiyeli en iyi şekilde karşılayabildiğimizde 2023 yılı hedefi olan 60 milyon turist, 56 milyar dolar turizm gelirinin gerçekleşebilir bir hedef olduğunu görmekteyiz” dedi.

‘TURİZM BİR ÜLKENİN CAN DAMARLARINDAN BİRİDİR’

PİRİ Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü yaptığı konuşmada, Türkiye’nin turizm zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı merkezlerinden biri olduğunu ve turistlerden ilgi gördüğünü anlattı. Aynı anda 4 mevsimin yaşandığı ve kıtalar arası köprü pozisyonundaki Türkiye’nin turizm zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı merkezlerinden biri olduğunu belirten Müdür, “Ülkemizde her yıl 15-18 Nisan arasında Turizm Haftası kutlanmaktadır. Turizm bir ülkenin can damarlarından biridir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.