SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da TÜBİTAK Bilim Fuarı coşkusu

Bu haber 14 Mayıs 2022 - 21:33 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulunda, 2 gün boyunca devam eden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı coşkusu yaşandı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya, İlçe Şube Müdürü Ramazan Öney başta olmak üzere birçok okul müdürü ile diğer okullardan öğretmen, öğrencilerin ve velilerinin yoğun katılımıyla bilim fuarı adeta bir festivale dönüştü.

YÖRÜK ÇADIRI EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN BÖLÜM OLDU

PROJE Yürütücüsü Fen Bilimleri Öğretmeni İpek Erdiş önderliğinde 22 öğretmen ve 66 öğrencinin görev aldığı 19 proje sergilendi. Her branştan teknolojik ve yenilikçi projeler TÜBİTAK gözlemcisinden tam not aldı. Tüm projeler özgünlüğüyle göz doldurdu. Eski Türk kültürünü tanıtan Yörük Çadırı projesi bilim fuarının en dikkat çeken bölümü oldu.

TORBALI İLÇE BİLİM FUARI’NA DA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

OKUL Müdürü Mustafa Er yaptığı konuşmada projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürler ederek tebriklerimi sundu. Son zamanlarda teknofest, mebrobot gibi yenilikçi ve bilimsel projeleriyle göz dolduran okul 1-2 Haziran’da gerçekleşecek olan Torbalı İlçe Bilim Fuarı’na da ev sahipliği yapacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.