SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da trafik felç oluyor, otopark acil ihtiyaç

Bu haber 23 Haziran 2022 - 23:36 'de eklendi.

Torbalı’nın trafik sorunu gün geçtikçe büyüyor. Kazımdirik ve Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan köprü giriş ve çıkışlarında trafik sıkışıyor

İLÇENIN en büyük sorunlarından biri olan trafik sorunu, çözüm bekliyor. Nüfusun hızla artmasıyla araç sayesinindi arttığı görülürken, ilçede kalabalıklaşma ciddi bir boyuta gelmiş durumda. 50 bin kayıtlı aracın bulunduğu Torbalı’da gün içerisinde araç sayısı 70 bine ulaşıyor.

Özellikle akşam saatlerinde Kazimdirik, Mithatpaşa caddelerindeki trafik felç oluyor. İş çıkısıyla yola çıkan araçlar nedeniyle, trafik bazı bölgelerde durma noktasına geliyor. Kazımdirik, Ertuğrul Dörtyol, Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan köprü giriş ve çıkışlarında trafik sıkışıyor.

Belirlenen noktalarda araçların sağlı sollu araç park etmesi sonrasında araçlar geçişlerini kolaylıkla gerçekleştiremiyor. Hastane kavşağının yaşandığı bölgede de özellikle okul giriş – çıkış saatlerinde yoğunluk yaşanıyor.

ÖZELLİKLE Perşembe günleri Torbalı’nın trafiği arap saçına dönüyor. Sabah işe giden özel otomobil sahipleri, Eshotlar, okul servisleri, fabrika servisleri ve şehir içi minibüslerinin tamamı Kazımdirik ve Mithatpaşa caddelerini kullanıyor. Bu yoğunluğa cadde üzerindeki mağazalar için park eden araçlar da eklendiğinde trafik içinden çıkmaz bir hal alıyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.