SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da toplu taşıma araçlarına sıkı denetim

Bu haber 28 Kasım 2020 - 8:55 'de eklendi.

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının artmasıyla beraber yeni yasaklar gelmişti. Yasaklarla beraber alınan önlemler de üst seviyeye çıkarıldı. Koronavirüs vakalarının arttığı ilçelerden biri de Torbalı oldu.

YAŞANAN artış koronavirüs risk haritasına da yansıdı. Son yayınlanan salgın haritasında Torbalı’nın hemen her mahallesinin kırmızı renkli olduğu görüldü. Bunun üzerine denetimlerini sıklaştırma kararı alan Torbalı Kaymakamlığı harekete geçti. İlçenin yoğun kullanılan güzergahlarında toplu taşıma araçlarında maske, mesafe ve HES kodu denetimi yapıldı.

DENETİMLERE çok sayıda Jandarma ve Emniyet mensubu katıldı. Şehiriçi dolmuşları, taksiler, işçi servisleri başta olmak üzere çok sayıda araç denetimi gerçekleştirildi.

KAYMAKAMLIKTAN yapılan açıklamada, “Koronavirüs genel denetimleri kapsamında ilçemiz genelinde toplu taşıma araçları ve diğer ticari araçlar denetlendi” denildi. Denetimlerin bundan sonra da sıkı bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.