SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da terör propagandası operasyonu

Bu haber 30 Aralık 2020 - 9:02 'de eklendi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 1’i kadın 7 kişinin kimliğini belirledi. Aralarında Torbalı’nın da bulunduğu 7 ilçede düzenlenen operasyonla 6 kişi gözaltına alındı. 1 kişinin Covid-19 karantinasında olması nedeniyle işlem yapılamadı.

İZMİR İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri terör örgütü üyeleri ile faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik istihbari çalışmalar yaptı. Sosyal medya üzerinden terör örgütlerine yönelik suç içerikli ve övücü nitelikte olduğu değerlendirilen paylaşımlarda bulunan 1’i kadın 7 kişinin kimliği belirlendi.

D.G., M.S., M.Ç., R.C., K.G., S.S., ve S.A. isimli şahısların Bayraklı, Çiğli, Foça, Karaburun, Kınık ve Torbalı ilçelerindeki adreslerine operasyon düzendi.

YAPILAN operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. 1 kişinin Covid-19 karantinasında olması nedeniyle işlem yapılamadı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.