SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da temizliğin adresi olacaklar

Bu haber 14 Aralık 2020 - 9:23 'de eklendi.

AYRANCILAR’DA hizmet veren Beyza Temizlik Hizmetleri koltuktan yatağa, baza başlığından sandalyeye ve araç koltuğuna kadar birçok eşyayı başarıyla temizliyor. Tamamen doğal ve bitkisel ürünler kullanarak, 140 derecede buhar ile anti bakteriyel temizlik yapan firmanın sahibi Halit Güler, kısa sürede büyük ilgi gördüklerini, yaptıkları işin dilden dile yayıldığını anlattı.

‘MEMNUN KALACAKLARINI GARANTİ EDİYORUZ’

DENEYİMLİ işletmeci Güler, “Klasik yıkamaların aksine buharlı yıkama ile koltuk ve yastıklarınızda bulunan bakteriler yüzde 100 oranda yok olur. Her türlü koltuk takımı ve sandalyenizi gönül rahatlığı ile bize teslim edebilirsiniz. Güler yüzlü hizmet anlayışımız ve müşteri odaklı çalışma prensibimizle bizlerden memnun kalacaksınız. Bizi tercih eden müşterilerimizin memnun kalacaklarını garanti ediyoruz” diye konuştu.

‘WATSAPP’A FOTOĞRAFLARINI GÖNDERİN, FİYAT VERELİM’

“FARKIMIZ kalitemiz” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Halit Güler, Koltuk yıkama bizim için bir sanattır. Takımın fotosunu 0 541 373 31 98 numaralı telefonun watsapp’ına gönderin, fiyat verelim. Ekibimizle gelip tertemiz yıkayalım. Mükemmel temizlik ve hijyen. Bir telefon kadar yakınız. Bizimle iletişime geçmek isteyen vatandaşlarımız 0 506 490 45 94 numaralı telefonu arayabilirler” şeklinde konuştu.

SAĞLIK İÇİN TEMİZLİĞE DİKKAT

SAĞLIKLI yaşamak için temizliğin önemine değinen Beyza Temizlik Hizmetleri’nin sahibi Güler, “Nasıl ki, iyi bir yaşam için sağlıklı olmak oldukça önemli ise, sağlıklı bir hayat için de içinde yaşadığımız ortamın temiz olması oldukça önemlidir. Temiz olmayan, içinde mikroplar barındıran bir ortam hastalıklara sebep olur. Söz konusu temizlik olunca, aklımıza ilk gelen şey yaşadığımız alanın ne kadar temiz olduğu düşüncesidir. Ev temizliği denilince de önceliği halıların temizliği alır. Dışarıdan gelen toz halının ve koltukların içine siner ve halı ile koltuklar yoluyla insana temas eder. Böylelikle insanın çok çabuk hastalanmasına sebep olur. Hastalıklardan korunmada temizlik esas şarttır. Halıların ve oturma gruplarının temiz olması, mikropların bizden uzak durmasını sağlar. Ancak, evde yapılan halı ve koltuk temizliği hem istenilen hijyeni sağlayamaz hem de ekonomik açıdan büyük bir masraf taşır. İşte bu noktada devreye biz girerek ev hanımlarına yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.